Ik weet dat het nog veel beter kan…

Eind 2018, begin 2019 was ik niet erg blij met de ontwikkeling van mijn onderneming Crossfit Coevorden. De groei stagneerde en een toename in kosten zat er aan te komen.

Ook al wist ik dat hulp gewenst was, kende ik Bas al een tijdje en wist wat er te halen viel, ik twijfelde of het jaarprogramma #reprogramyourbusiness de investering wel waard zou zijn, of het mij wel voldoende zou opleveren.

Maar het is de investering meer dan waard geweest. Mijn omzet is verdubbeld in een jaar. Maar met de inzichten die ik heb gekregen weet ik dat het nog veel beter kan. Er zijn zoveel handige tools en inzichten voorbij gekomen dat ik genoeg kan doen om mijn onderneming de aankomende jaren verder te laten groeien. 

Al vroeg in het jaartraject werd de vinger op de zere plek gelegd waardoor je per direct vooruitgang boekt. In de groep waren bijvoorbeeld deelnemers die door een kleine aanpassing in hun businessmodel direct een enorm financieel resultaat boekten en meer zekerheid op lange termijn hadden. 

Ik heb geleerd dat er altijd mogelijkheden zijn om mijn onderneming te laten groeien. Vooral door te doen maar soms ben je aan het hopen dat wat je doet aanslaat.

De structuren en inzichten die ik heb gekregen helpen mij om doelgericht bezig te zijn en ook mijn idee Cue the Coach te realiseren.

Op digitaal vlak was ik echt verschrikkelijk slecht en liet het daarom vaak voor wat het was. Tijdens dit jaarprogramma ben ik hier ik veel beter in geworden en doe ik het met veel meer plezier omdat ik nu weet wat en waarom ik het moet doen. 

Al met al ben ik niet alleen verdubbeld, ik heb veel meer inzicht om verdere groei en winst te realiseren, duidelijkheid hoe ik mijn social media en website kan optimaliseren en ook rust in mijn hoofd. Ik weet nu gewoon wat ik moet doen om verder te komen.

Ik kan dit programma van harte aanbevelen aan beginnende ondernemers en ondernemers die vastlopen, werken in hun business en op zoek zijn naar meer winst en vrijheid waardoor ze hun klanten beter kunnen helpen. 

Bas Lemstra

Founder, Crossfit Coevorden & Cue the Coach

Pin It on Pinterest

Share This